6 Aralık 2012 Perşembe

Kadinlar Neden hemen Hastalanirlar? Kadin Sağligi


Kadın sağlığı günümüzdeki en önemli sağlık sorunlarının başlarına gelmekte ve de erkeklere oranla kadınlar dahada  çok hastalanmaktadır. Karşı cinse oranla kadınlarda vücut dirençlerinin virüslerle mücadelesinde bir hayli zorlandığı uzman hakimler tarafından tespit edilmiştir.

Bunların başında enfeksiyon kapan hastalar doktorlarına başvurmadan toplumumuzdan gelen kültüre ve geleneğin etkisinde kalarak, halk arasında koca karı ilaçları olarak tabir edilen gıdalara ve baharatlara yönelmektedir.



Uzmanların ve doktorun görüşleri hastalanıldığı zaman bu tür karışımlar yerine, bir hekime başvurmalarını şiddetle önermektedir. Bu karışımlar farklı hastalıklardada tekrar tekrar kullanıldığından bünyede olumsuz etkiler yaratacağı gibi vücut direncinide kırmaktadır. Bağışıklık sistemlerimizdeki sorunların geneline bakıldığında, alınan hapların yan etkileri, içtiğimiz şurupların ve yediğimiz iğnelerle birlikte bağışıklık sisteminin direnci tamamen minimum düzeye çekilerek vücut tamamen savunmasız kalmaktadır. İnsan vücudu kendi refleks sistemimiz dışında, birde bünyemizde bulunan savunma sistemi vardır ve bu savunma sistemi dış savunma sisteminden daha önemli rol oynuyor.

Hastalıklar sadece bendensel olmak zorunda değillerdir. Kadınların vazgeçmediği huylar ileride çok ciddi hastalıklara dönüşebilmektedir. Bu nedenle psikolojimizin ve ruhsal dengemizin yerinde olması gerekmektedir. Kadınlarda belirgin hastalıklar az çok bilinsede siz siz olun sağlığınızı ikinci bir plana atmayın. Hastalık riskini azaltmak içinde bol meyve sebze tüketin. Kadınlarda doğum öncesi  yaşanan aşermelerdede meyve sebze aile bireyleri için kurtarıyıcı olmuştur..

0 yorum:

Yorum Gönder