1 Eylül 2012 Cumartesi

Bazı Kolay Gevşeme Teknikleri Tanıyın

Bu stresli bir aktivite veya yoğun bir günün ardından vücudunuzu dinlenmek için önemlidir. Bu, zihinsel ve fiziksel travma azaltmaya yardımcı olacaktır

Bir fiziksel veya zihinsel aktivite sonrası vücudunuzda artan bir baskı hissedebilirsiniz. Abartmış ise, stres, normal yaşam olumsuz etkileyebilir ve düşük enerji hissetmenize neden olabilir. Bu bazı hastalıklarda pek çok duygusal sorunlar ve usher neden olabilir. Peki neden böyle olumsuz olasılıklar davet etmek? Tüm bu konularda mücadele etmek için bazı basit gevşeme teknikleri ile gidebilirsiniz.

Hepimiz kalp damar hastalıkları ve bağışıklık sisteminin zayıflaması bazı birçok hastalığın ortak faktör olduğunu biliyoruz. Onu defetmek ve sağlık için tehlikeli olabilecek bu tür tehlikeli etkilerini azaltmak veya ortadan kaldırmak için bize bağlıdır. Apart bir doktor gözetiminde alacağı ilaçlardan, bazı yöntemler Aklını dışarı barış ve vücut için vardır.

Vücut için gevşeme teknikleri

Uyku: En iyi ve herhangi bir stres ile mücadele etmek kolay yolu bol uyku elde etmektir biri. Size para mal ve güzel vücudunuzu rahatlatır değil. Sen uyku en az 7 ile 8 saat günlük almalısınız. Eğer aşırı iş yükü varsa, uyku şarttır. Bu vücudunuzun enerji düzeyleri ve yatıştırır faaliyetten beyin yeniden kazanmak için yapar.

Egzersiz: Hatta hafif egzersiz vücudunuzu geliştirmek ve bağışıklık sistemi daha güçlü yapabilirsiniz. Bu iş ayrı yarım saat dışarı almak ve bazı kardiyo faaliyetleri yiyebilirsiniz. Bu metabolizma artırmada yardımcı olabilir ve aynı zamanda kilo vermek size yardımcı olacak. Bu, canlı ve aktif hissettiriyor.

Vücut masajı: arada şımartın mükemmel bir fikir. Bir spa ziyaret edin ya da bir rahatlatma vücut masajı olsun. Bu kasların vücut ağrısı dışarı enerji seviyeleri ve aynı zamanda barış artırmada yardımcı olacaktır. Bu, yeniden canlanmış ve içerik hissettiriyor. Masör gerçekte, hayati organlara giden sinirlerin noktaları tanımlar. Bu noktalarda masaj rahatlama getiriyor ve oldukça sakinleştiği hissettiriyor.

Sıcak su banyosu: Bir sıcak su banyosu alarak vücudunuzu rahatlatacaktır. Bu kan dolaşımı arttırmak yardımcı olur. Aynı zamanda vücut ağrısı dışarı kolaylaştırır ve daha iyi hissetmenizi sağlar. Stresli bir günün ardından, bu yorgunluğu ile başa çıkmak için en ideal yollardan biridir. Ayrıca uyku hızlı alırsınız. Ayrıca arındırmak için yapar. Ölü hücrelerin bazıları da eskitmek ve bu cilt dokusu iyileştirmede yardımcı olur ve pürüzsüz yapar.

Meditasyon: Bu vücudunuzun kaybedilen enerjinin geri kazanımı sağlar ve aynı zamanda vücudu toksinlerden arındırır. Bazı yoga ve meditasyon ile aerobik kesinlikle vücudunuzun büyük boy verecek. Bu kan basıncının düzenlenmesinde yardımcı olur ve aynı zamanda bağışıklık sisteminizi daha verimli hale getirir. Cildinizin parlamasını sağlar ve size rahatlatıcı oldukça etkilidir.

Yukarıdaki beş önerilerine uyun ve gerçekten stressiz ve daha enerjik hissedeceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder