6 Eylül 2012 Perşembe

Hamile Kalmak icin İpuclar

O bir bebek teslim ettiğinde Bir kadının hayatı yerine getirilecektir. Çoğu kadın için, ilk kez gebelik mutluluğu üstesinden gelecektir korkular içinde getirecek. Endişeler ve gebelik el ele gider. Uygun bakım hamilelik sırasında alınırsa Ancak, bir kaç sorunları önleyebilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam tarzı, güvenli bir hamilelik için anahtardır. Sık ve çok daha yorgun olma gibi bebek, doğum ağrısının bebek pozisyon sağlık gibi çeşitli konularda anneler için endişe daha fazla sorunları vardır.

Bazı önlemler hamilelik sırasında alınması gerekir. Sağlıklı bir diyet takip etmeli ve tempolu olmalıdır. Belli bir ölçüde fiziksel aktivite yapmalıdır. Bir gebelik sırasında alkol önlemek ve sigarayı bırakmak gerekir. Onlar için iki yemek gibi Anneler sağlıklı bir yeme alışkanlığı olmalıdır. Bir ortalama onlar günde fazladan 300 kaloriye ihtiyaç duyarlar. Bazı özel vitaminler hem anne hem çocuk için gereklidir. B vitamini çok önemlidir. Periyodik testler hem güvenli olmasını sağlamak için alınmalıdır. Uygun önlemler çocuğun herhangi bir kötü sağlık etkileri önlemek için alınmalıdır. Kalsiyum ve Demir daha önemlidir. Kalsiyum bebeğin gelişimi için annenin kemik mineral alacağını gibi annesi kemikler için daha fazla güç almak için yardımcı olacaktır. Demir oksijen taşıma yardımcı olur.

Gebe Kalmak


Bir gebelik sırasında yanlış ilaç alarak kaçınmalısınız. Kadınlar alınması ne tıp doktorları danışmak gerekir. Bebeğin sağlıklı olması için anne sağlıklı olmalıdır. Ancak çok az sayıda ilaç hem de güvenli test edilir. Bilimsel Çoğu ilaçlar hamile kadınlar üzerinde test edilmemiştir çünkü. Hayvan fetus üzerinde test İlaçlar mutlaka bir kadın aynı göstermeyebilir. Doktorlar tavsiye hamile kadınlar haftada üç kez 20 dakika süreyle en az egzersiz. Ama senin karın riske edecek ayak ve diğer egzersizler dokunmadan, derin diz bükülür kaçının. Şeklinde kalıyorum doğum ağrısının azalmasına yardımcı olacaktır. Bayanlar hamilelik döneminde bugünkü teknolojinin yararlanmak ve sağlıklı kalmak gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder