2 Eylül 2012 Pazar

Saç Boyaları Güvenlimi

Beyaz saçlar birçok kişi karşılaştıkları an yaygın bir sorundur. Bu sorunu ile başa çıkmak için birçok şirket uzun vadede sonuç verir saç boya ürünleri imalatı. Bazı kendi beyaz renkleri gizlemek için kullanabilirsiniz Bazı insanlar, stil kadar saçlarını saç boyaları kullanabilirsiniz. Eğer ilk kez saç boyası kullanan ve var ise bir soru 'güvenli saç boyaları vardır?', Bu makale cevap almak size yardımcı olacaktır.

Araştırma yapılan saç boyası kanser ve saç boyaları birbirleriyle yakından ilişkili olduğu güvenlik devletler. Ayrıca saç düşme gibi diğer sağlık sorunları, kuru cilt, vb uzun bir süre için sürekli kullanılan eğer kötü sonuçlar gösterebilir ile bağlantılıdır.

Bazı insanlar da bu sürece dahil olan maddeler dikkate sonra saç boyası markası değiştirmeye karar veriyor. Amonyak gibi maddeler, tarım ilaçları, PPD p-Phenylene, peroksit diamin ve ağır metaller her zaman herhangi bir saç boyası eklenir. Bazı maddeler vücut için zararlı olabilir. Şirket tarafından yapılan saç boyası güvenlik testleri geçmesi yasaktır. Yani kimse bu maddeler saç için en iyisi ya da sağlık için kötü olup olmadığını emin olabilirsiniz.

Zararlı Saç Boyası Malzemeler

Kömür katranı

Bu, bitkisel ya da doğal boyalar ile karşılaştırıldığında, uzun süreli renk verir kimyasalların karışımıdır. Bununla birlikte, bu tür maddeler ile, kanser şansı yüksektir. Saç boya ürünü kömür TAE içeriyorsa, bu nedenle, bir uyarı dahil riski belirten verilmelidir. Bu teni duyarlı insanlar için zararlı olabilir. Güvenli tarafı için, kullanmadan önce bir cilt testi yapılması tavsiye edilir. Onlar körlüğe neden olabilir kirpikleri ve kaşları üzerine bu ürünleri uygulamayın.

Peroksit

Bu madde saç rengi hafifletilmez, böylece kuyu içinde melanin yıkmak için kullanılır. Bu doğru saç rengi kurulacak, böylece boya molekülleri ile birleşerek oksijen bırakır. Bazı hiç alerjik rekonstrüksiyon için neden olabilir ya da toksik olmasa bile bazen deri tahrişine yol açabilir.

Para-Phenylenediamine'nin (PPD)

Önemli ölçüde renk değişikliği getiriyor. Eğer sahip rengi ne tür olursa olsun, kesinlikle hızlı bir şekilde saç, yeni bir görünüm verecektir. Saç boyaları düzenleyen Gıda ve İlaç İdaresi bu madde kanser olasılığını artırır şeklinde yorumda bulundular. Bu nedenle, birçok doktor kimyasal olmayan tabanlı veya doğal saç boyası kullanan ve kalıcı saç boyası kullanımının en aza indirmek için tavsiye ederiz.

Amonyak

Bu yapımında kullanılan önemli bir madde olan saç rengini daha uzun ömürlü. Güneşe maruz kalan Bununla beraber, eğer kayak n tahrişe neden olabilir. Garnier ve L'oreal gibi ürünler, amonyak içermez, ancak diğer ürünlere göre daha pahalı.

Saç Boyaları Güvenilir mi?

Aslında daha fazla ayda ikiden boya kullanın, kanser riskini artırabilir olduğunu. Gelişmekte olan mesane kanseri olasılığını Bilmeyenler üzerinde kalıcı saç rengi kullanılan kadınlar arasında daha yüksektir. Eğer 15 yıldan fazla kalıcı boya kullanmış olduğunuz takdirde riski daha fazla artırabilir. Saç boyası , insanların ürünü zararsız olduğu yanılgısı olduğu gibi uzun bir zaman kullanılmıştır. Eskiden saç boyası olarak kullanılan en eski ürün Kına oldu. Ancak, bazı bilim adamları da böyle bir doğal bileşeni oldukça toksik olduğunu iddia etmektedirler. Kanser dışında, saç boyası da romatoid artrit şansını artırır.

Birçok kadın hala bulmacayı çözmeye çalışırsınız, 'saç boyaları güvenli'. Bunun için basit bir çözüm uzun süre bu ürünü kullanarak kaçınmaktır. Az bu ürünü kullanmak, daha fazla risk almaktan hayatınızı kurtarabilir. Tüm saç boyaları tehlikeli olabilir değildir. Geçici renkler nispeten daha az zehirlidir. Kimyasal maddeler içeren ürünler ile karşılaştırıldığında, en az toksik maddelerin güvenli vardır. Bitkisel boyalar, Hennas, bitkisel boyalar gibi ürünlerin etkili ve daha az zararlıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder