27 Ağustos 2012 Pazartesi

Cilt Sağlığı için Argan Yağı

Argan ağacının çekirdekleri elde edilir son birkaç sene petrol üzerinde Argan Yağı dayalı kozmetik ürünlerinin sayısında bir patlama var. Bu ağaçlar Kuzey Afrika ülkelerinde yaygın ve özellikle Fas vardır. Scientfic araştırma Lot Argan yağı sağlık yararları ve tıbbi özellikleri ile ilgili iddiaları destekliyor.

Argan Yağı Beslenme Bilgileri:

Argan Oil Benefits Yağ meyve kurutma ve çekirdek (genellikle elle) dan meyve kısmının çıkarılıp elde edilir. Yağ daha sonra basarak düzenli tarafından ayıklanır. İlk Soğuk preslenmiş Argan yağı diğer ticari petrol daha besleyicidir. Bu yağın büyük bir yüzdesi (yaklaşık% 80), kalp için dolayısıyla iyi bir doymamış yağ asitleri, oluşur. Aynı zamanda E vitamini, Fenoller (kafeik asit, oleuropein, Vanilik asit, tyrosol, katekol, rezorsinol, epikateşin ve kateşin gibi Fenoller), Catotenes ve skualen gibi diğer bazı mikro besin maddeleri bakımından zengindir. Bu yağ deri hastalıklarının bir çok adres olabilir ve saç folikülleri ve kırık saç güçlendirmek olduğunu şüphe götürmez kanıtlanmıştır.

Argain Yağı Kullanım Alanları:

Argan yağı iyi bir nemlendirici ve cilt tarafından iyi emilir. Bu iyi Egzama için ev çare , Sedef ve Akne . Bu pullu ve pullanma deri gibi deri hastalıkları tedavisinde de etkilidir.

Iyi bir cilt ve saç tonik olmasının yanı sıra, bu yağ da romatizma kontrol edilmesinde yardımcı olur. Ayrıca yanık iyileşmesini hızlandırır.

Bu yağ nedeniyle de-pigmentasyon kontrol etmek için bir ev ilaç olarak kullanılabilir vitiligo . Extravirgin hindistan cevizi yağı ve sızma argan yağı bir arada verimli boyama pigment melanin üretmeye melanosit neden ve dolayısıyla olabilir vitiligo mücadele .

Kozmetik Argan Yağı:

Argan yağı giderek kozmetik firmaları arasında popüler hale geliyor, bu çeşitli şekillerde farklı markalar altında gelir. Ancak önemli olan şey kozmetik çoğu koku, dolayısıyla sızma soğuk preslenmiş yağlar kadar etkili değildir azaltmak için kavurma çekirdekleri sonra yapılan rafine argan yağı veya yağ kullanın.

0 yorum:

Yorum Gönder