27 Ağustos 2012 Pazartesi

Diş Fırçalama - Which Way Doğru mu?

İsveç'te gençler yüzde yirmi beşi düzenli olarak diş fırçası yok ve İsveçliler sadece% 10 Sahlgrenska Akademisi, Göteborg Üniversitesi araştırmacılarına göre, etkili bir diş macunu nasıl kullanacağımı biliyorum.

İsveç'te halkın çoğunluğunun kendi dişlerinizi fırçalamaya rağmen, etkili diş çürümesi engelleyen bir şekilde 10 fırça sadece 1.



Pia Gabre ve meslektaşları 15 ila 80 yaşları arasında 2,013 İsveçlilerin diş fırçalama alışkanlıkları incelenmiştir. Araştırmacılar ne sıklıkta ve ne kadar süre fırçanızın üzerine koyun ne kadar diş macunu, dişlerini fırçaladı, ne sıklıkta florürlü diş macunu kullanılır ve ne kadar su sırasında ve fırçalama sonrası kullanılan belirlemek için yola çıktı.

Florürlü diş macunu nasıl macunu nasıl kullanılması gerektiğini en popüler, sadece birkaç bilmek, olduğu bulunmasına rağmen etkin fırçalama ve florür diş çürümelerini engeller nasıl - 1 4 İsveçliler ile bu florür inanarak ağızda taze tutmaktır.

Çalışmanın popülerlik% 80 nasıl, araştırmacılar yetişkinlerin% 70 üzerinde diş macunu kullanmak için en iyi yolu bilmiyordum onların diş take care bulundu memnun olduğunu bildirdi ve% 55-75 su ile durulayın emin olsa fırçalama sonra. En iyi diş fırçalar 35 yaşın altındaki kadınlar vardı.

Gabre açıkladı:

"İsveçliler genellikle kendi dişlerinizi fırçalayın yapmak, ama çoğunlukla çünkü sosyal normlar ve taze hissetmek yerine diş çürümelerini önler.

Görüşülen konuların çoğu ebeveynleri tarafından, çocuklar dişlerini fırçalamayı öğrendi. Onlar daha sonra hayatta daha etkili teknikler konusunda bilgili olsa bile, onlar her zaman olduğu gibi kendi dişlerini fırçalamaya devam edin. "

Araştırmacılara göre, İsveçliler ölçüde etkili florürlü diş macunu kullanmak öğrenerek kendi ağız sağlığını geliştirmek olabilir. Buna ek olarak, diş fırçalama hakkında bilgi etkin geliştirilmiş ve açık ve kolay anlaşılır olmalıdır.

Araştırmacılar bireylerin gerektiğini vurgulayın:

En az iki kez diş macunu ile günde dişlerini fırçala-- kahvaltıdan sonra ve yatmadan önce
Kaviteler sıklıkla oluşuyorsa daha florürlü diş macunu kullanın
Fırçalama sonra su ile durulama-kaçının

0 yorum:

Yorum Gönder