28 Ağustos 2012 Salı

Kanseri Önleme Vitamin B17

Vitamin B 17 sayıda (bağımsız) doğal olarak meydana gelen besin olduğunu bilimsel çalışmalara önemli ölçüde romatizmalı ağrıları azaltmak ve hatta yüksek tansiyon düşürücü, kanseri önleyebilir belirten.

B 17 (aynı zamanda amydalin olarak da bilinir) siyanür içeren belirten, FDA tarafından Amerikan piyasaya çıkartıldı. Birçok gıdalar doğal siyanür içeren ve aşırıya kaçmadan bu yemek (gıda sindirerek kişi bir gıda alerjisi vardır sürece) zarar vermez. Bu besinler şunlardır: badem, darı filizi, kuru fasulye, soya, ıspanak ve bambu çekimleri.

In Vitamin B17 içeren gıdalar , E-Nasıl Dr Janet Yıldız, bir beslenme ve alternatif sağlık doktor aktarmaktadır: "beslenme ve tıp bilim adamları tarafından sağlanan yıl önce yapılan araştırmalara göre, vitamin B17 onun kadar veren doğal bir siyanür içeren bileşiktir sadece, belirli bir enzim grubu varlığında siyanür içerik beta glükozidaz veya glukuronidaz denir. Mucizevi, bu enzim grubu kanser hücrelerinin hemen hemen sadece bulunur. Vücudun başka bulduysa, siyanür devre dışı bırakmak ve tamamen zararsız maddelere dönüştürmek için yeteneğine sahip bir enzim, rhodanese, daha fazla miktarda eşlik eder. Kanser dokularının bu koruyucu enzim yok "Basit bir deyişle, vitamin B-17 kanser hücreleri tespit etmek ve ortadan kaldırmak için yeteneği var -. Ve çünkü salgılanan bir enzim sadece kanser hücrelerini.

Kanser modern toplumun beslenme önemli bir gıda bileşiğin eksikliği tarafından ağırlaştırılmış olan bir eksikliği hastalığı olduğuna kanıt olduğunu G. Edward Griffin devletler. Griffin, dünyaca ünlü yazar ve belgesel film yapımcısı. Onun araştırma, kanser alamadım insanların diyetlerinde bulunan ne ile çakışmaktadır. Önerilen okuma içerir Bunlar Kişi Kanser alın etmeyin . Hem hastalar ve doktorlar vitamin B17 kanseri önleme, tedavi ve eliminasyon çok etkili olduğunu iddia ediyor. (Tanıklıklar için B17.com ziyaret ).

Gıda sanayi besin dolu, bizim damak tadınızı gerçekte olan acı gıdalar birçok sapmış olduğu noktaya tadı (genellikle yapay) geliştirdi. B 17 tadı acı ve doğal olan birçok yiyecekte bulunan .

Yonca - B17 bol miktarda içeren bir yenilebilir yabani bulunmaktadır. Yonca çok, vitaminler, mineraller gibi klorofil gibi çeşitli başka yararlı besin maddeleri içerir.

Kayısı tohum B 17 yüksek konsantrasyon içeren inanılıyor ve tüketimi için satın alınabilir.

Kimse tükendi ve kitle miktarda tüm bu öğeleri yeme başlamalıdır. , Bir yeni gıda çalışırken çok küçük bir miktar yemek tavsiye olduğunda orada bir alerjik reaksiyon olmalıdır. Her zaman diyet içine yeni bir şey tanıtmadan önce bir doğal sağlık uzmanının yardım alınız.

G. Edward Griffin tarafından bir saatlik belgesel Kanser Olmadan Bir Dünya - Vitamin B17 The Story Of, bu çok değerli bir sürü bilgi içeriyor gibi izliyor değer.

Hipokrat kez konuştu deyişle bilgelik bir çok şey var, "gıda senin ilaç ve ilaç senin gıda olmak olsun."

0 yorum:

Yorum Gönder