30 Ağustos 2012 Perşembe

Doğal Saç Bakımı

Biz doğal tedavi yolu ile saç bakımı, o zaman bizim saç sağlıklı ve güçlü tutmak için en iyi yoldur. Ev ilaçları bizim saç parlayan tutmak için harika bir yoldur. Bu saç için yeni bir hayat veriyor. Sirke ile yıkayın Saçlarınıza parlaklık yapmak için, daha iyi olurdu. Jojoba saç güçlü kılan Doğal yağlar eklendi. Bizim saç şık yapmak için kullanabileceğiniz kurutma makinesi ve ütüler tüm saç yardımcı olmadığı kuşku yoktur. Onlar kök zarar ve saç sağlıksız ve zayıf hale getirir.

Klimalar, şampuanlar ve diğer ürünlerin Çeşitli saç güzelliği yok zararlı kimyasallar ile yüklenir. Onlar kepek veya şekillendirme şekilde size acil yardım vermek mümkün kılacak bir şekilde hazırlanır. Belli bir süre sonra, ne kadar da saçınıza zarar olduğunu göreceksiniz. Bunlar, genellikle şampuan sodyum lauril sülfat içerir. Uzun vadede bu saç yanı sıra sağlık için tehlikelidir. Daha iyi sonuçlar için castile sabun kullanabilirsiniz. Saçınız için en önemli zaman sizin 40'lı geç ya da erken 50'li süre içinde ulaştığınızda olduğunu.

Eğer önceki yıllarda boyalar çeşitli kullandıysanız, o zaman ne kadar saç artık ince haline gelmiştir göreceksiniz. Sizin gıda besleyici olmalıdır. Vitaminler saç için çok yararlıdır. Sıcak yağ şifa harika. Sen hint yağı kullanabilirsiniz ve zeytinyağı faydalıdır. Bir süre için ısıtılması saçınıza yağı uygulamadan önce, daha iyi olurdu. Eğer ısınmasına zaman Saç yağı bir sürü alır. Bal parlaklık için harika. Biraz ılık su ve bir tatlı kaşığı bal uygun bir kombinasyonu ile saçlarınızı yıkayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder