27 Ağustos 2012 Pazartesi

Diş Beyazlatma Evde Diş Bakımı

Eğer aynaya baktığınızda beyaz dişler olduğunu ister misiniz? eğer öyleyse bu diş beyazlatma ile ilgilidir, çünkü bu makalenin ilginizi çekebilir.
 
Nasıl Başladı?
 
Diş tükettiğimiz gıdalardan veya bir sigara dumanı solur lekeleri sürebilir. Discolor diş kahve (özellikle kahve), çay, soda, kırmızı şarap, böğürtlen, soslar, vb farklı bir şekilde yemek lekesi dişlerin her türü içerebilir Gıda. Çay neden kahverengi renkte gelen tanen iken, soda diğer besinler kolay leke toplayıp için sahneyi kendi asidik yapısı ile dişlerin zarar.

Bir bu besinlerin bazı sağlık için iyi olduğunu iddia edebilir, örneğin meyveler güçlü bir antioksidan özelliklere sahip. Her şekilde, ama ılımlı miktarlarda, onları tüketmek yapmak. Yine, bu gibi yiyecekleri / içecekleri diş lekesi bu sadece düzenli tüketimi hatırlamamız gerekiyor. Sıvılar için olduğu gibi, diş ile temasını engellemek için bir çaba payet kullanabilirsiniz. Diş kaçınılması mümkün olmayan temas halinde, ideal durum leke neden yiyecek ve içecekler uzun süre ağızda ayrılamıyorum olmadığını görmektir. Bunun yerine, hemen onları yutmak - Bu böylece onları lekeli alma şansını azaltarak, diş ile temas en aza indirecektir.
Genellikle yanlış bir şey yedikten veya içtikten sonra ağızda gargara, gözden yavaş yavaş renk değişimine yol açan diş yüzeyi üzerinde kir tabakası bırakır. Leke mine nüfuz ettiğinde durumu ağırlaştırılmış olur.
 
Diş Beyazlatma
 
Uzun bir zaman içinde oluşan inatçı lekeler için, bu sizin diş beyazlatma için diş hekiminizi ziyaret etmek iyi olurdu. Bir kez tedavi, opelesans diş beyazlatma, lazer diş beyazlatma, diş beyazlatma jeli kullanımı, diş beyazlatma şerit ve diş beyazlatma kalemi dahil bazıları evde diş beyazlatma yöntemleri kullanarak diş ilgileneceğim. Sizinle rahat olduğunu yöntemi seçin. Bu diş beyazlatma ve oral hijyen uygulamaları, düzenli bir gün için günlük ritüel olması önemlidir. Size tedavileri diş beyazlatma için tekrar tekrar dişçiye gitmek zorunda olduğunu kesinlikle tavsiye edilmez; lekeleri çıkarırken, bu aşınma nedeniyle diş yüzeyine zarar verebilir.
Kitleri beyazlatma İyi ve güvenli bir diş evde kullanılan sayaçlar üzerinde mevcuttur. Avrupa ülkelerinde, peroksit bazlı beyazlatma kiti ölçüde kısıtlanmış veya yasaklanmıştır; olmayan peroksit bazlı kitleri için böyle bir durumda;
 
Sıkı şekilde uygulanması abartmak olmayan kitinin tipi her birinde belirtilen kullanım için yapılmalıdır. Bazı durumlarda tekrarlanan kısa uygulamalar daha az ama daha uzun uygulamalar için tercih edilebilir.
Güvenle gülüşünle yanıp böylece mümkün olduğunca kendi doğal yanardöner durumuna yakın diş koruyun.
Dişler doğal maddeler sentetik preparatları ile kitleri daha kullanmak daha güvenlidir içeren kitler beyazlatma. Buraya tıklayarak doğal beyazlatıcı maddeler hakkında daha fazla bilgi edinin. Ayrıca, ZeroPeroxide Sitesi'nde olmayan bir peroksit bazlı diş beyazlatıcı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder