28 Ağustos 2012 Salı

Diş Sağlığı İçin Önemli İpuçları

Ağzınıza sadece güzel bir gülümseme daha fazladır. Ayrıca genel sağlık için bir çıkış kapısıdır. Bu ağ geçidi temiz tutulması sağlıklı uzun süre devam edebilir - ve daha genç görünümlü.

"Tıpkı beyaz, düz dişler gençlik iletmek, çarpık renksiz, aşınmış veya dişsiz bir gülümsemeyle yaşlı bir görünüm ile ilişkilidir," Edmond Hewlett, DDS, Diş Hekimliği UCLA School restoratif diş hekimliği profesörü diyor. "Atasözü" diş uzun, 'yaşlılara tanımlamak için kullanılan, diş eti hastalığı sonucunda daha uzun görünmesini düşeceği diş etleri ve dişleri neden olduğu gerçeğini yansıtır. "




Genç bir ağız tutulması iki basit, kanıtlanmış ve pratik adımları aşağı gelir:

-Fırça ve diş ipi günlük
Her altı ayda bir diş hekiminizi-bak

"Fırça üzere zaman ayırmak ve diş ipi ihtiyaç olan şey ise," Anthony M. Iacopino, DMD, PhD, Manitoba Kanada Üniversitesi, restoratif diş hekimliği profesörü diş hekimliği fakültesi dekanı ve Amerikan Diş Hekimleri Birliği sözcüsü diyor. "Fırçalama diş ipi ve diş hekimine gidiyor yapmak bu kadar kolay, bu pahalı değil ve herkes de bunu yapıyor olmalıdır."

Ne Durdurma oluyor?

"Dostlarım ciddiye [ağız sağlığı] yapmayız," Samuel Düşük, DDS, MS, Florida Üniversitesinde Periodontoloji ve Periodontoloji emekli profesör Amerikan Bilimler Akademisi başkanı diyor.

"Onlar ciddi anlamda görünüm alır ve gülümseme bir önceliktir, ancak insanların diş etleri düşünmüyorum. Fırçalama zaman alır ve diş ipi en zor alışkanlıklardan biridir. Insanların ipi ve insanların yararlarını görmek sanmıyorum sadece% 25'i, bu gün, insanların zaman darlığı olan "düzgün diş ipi günde iki ile üç dakika sürer, ama o tahmin Low," diyor. "Düşük bir Florida Probe Corporation, bir diş teknoloji şirketi bir hissedar.

Kenara bakar, diş bakımı için zaman yapmak için başka bir neden var. Bunu yapmazsanız, sizin sağlık etkileyebilir.
Enflamasyon, Periodontal Hastalıklar

Bu tür gıda bit olarak bakteri ve enkaz, dişlerin etrafındaki kan damarları girdiğinizde iltihaplanma olabilir. İltihap bu işgalcilere vücudunuzun yanıttır. Ve bu olur ve tekrar tekrar, uzun süreli (kronik) iltihabı ile rüzgar eğer.

"Ağız vücuttaki iltihabı yüksek düzeyde büyük katkıyı biridir" Colgate ve Johnson & Johnson için görüşmelerini tamamladı Iacopino, diyor.

Kronik inflamasyon, kalp hastalığı, diyabet, artrit ve Alzheimer hastalığı gibi kronik hastalıklar ile bağlantılıdır. Iltihabı hastalıklara neden olur ya da başka bir neden bir göstergesi olup olmadığı net değil. Ama başka bir yol, bunu iyi bir işaret değil.

Sonra Amerikalıların% 80'i etkileyen periodontal hastalık, var. Bu dişeti ve dişleri boyunca yoğun bakteri oluşumuna neden oluyor. Periodontal hastalık diş kaybının en sık rastlanılan nedenidir.

Bakteriyel birikimi, inflamasyon, diş çürümesi ve periodontal hastalık sakin ve yavaş olur. Çok kişi, bu oluyor bilmiyorum bu yüzden.

Sürekli ve doğru yapıldığı zaman, fırçalama ve bakteri ya da plak birikimini azaltır diş ipi. Bu iltihap ve diş eti hastalığı önlemeye yardımcı olur.

Vitray Diş

Sigara ve alkol, özellikle kırmızı şarap ve kahve, diş leke yapabilir ve nasıl görünüyorsun eski etkiler.

Diş beyazlatma - over-the-counter ve diş hekimlerinin ofislerinde - ABD'de giderek daha popüler hale geldi ve sık sık bakmak ve genç hissetmek için bir yol olarak pazarlanmaktadır.

Uzmanlar, yapay beyazlatıcı geçici bir gülümseme artırabilir rağmen, hala ne kadar iyi yaş üzerinde kalıcı bir etkiye sahip tutarlı, fırçalama diş ipi ve rutin diş bakımı gerektiğini söylüyorlar.

Tabii ki, fırça, diş ipi daha yapmak, ve genç kalmak için diş hekimine başvurmak gerekir. Tüm yaşam tarzı önemli. "Yeterli uyku, sağlıklı bir diyet, egzersiz alıyorum ve inflamasyon sizin seviyeleri aşağı tutarak, sizin yaşlanma saati yavaşlatmak istiyorsanız tüm anahtar vardır," Iacopino diyor.

Hewett kabul eder. "Aslında alıyorum ve bir istisna değil, sağlıklı ve ağız sağlığı kalmak için hiçbir kısayolları olduğunu kalır," diyor.

0 yorum:

Yorum Gönder