27 Ağustos 2012 Pazartesi

Vucutta Stresin Ana Belirtileri

Vücut çeşitli yollarla stres sinyalleri sağlamak için eğilimindedir. Sen onlarla etkili şekilde başa çıkmak için onları tanımlamak ve gerekli adımlar atması gerekiyor

Vücut zihinsel ve fiziksel stres hissediyorum ürettiği bazı hormonlar ve kimyasal madde vardır. Bunu ancak bazı işaretler vardır. Siz veya hepsini bilmiyor olabilir. Eğer bunun farkında olsa bile, size sağlık için olduğu kadar zorlanma gelene kadar bunu fark edemiyor olabilir.

Eğer bağışıklık sistemi geliştirmek zorunda ve aynı zamanda vücudunuzun etkileyen herhangi bir hastalık ya da enfeksiyon durdurma önlemi alıyoruz. Kortizol, vücudun herhangi bir strese tepki olarak yayınlayacak hormonlardan biridir. Bu aslında zararlı yanı sıra sizin için yararlı olabilir. Gövde enerji depolama mekanizması tanımlamak için bir yol içinde gerilme okur.

Ağırlık kazancı ve onun gerekli olmadığı zaman hazır yiyecek için bir arzu yol açar, bu hormonların aşırı etkinliğine bağlı olarak mümkündür. Bize montaj stres hissediyorum zaman sistem üzerinden vereceğiniz sinyaller hakkında daha fazla bildirin.

Fiziksel ve zihinsel stres belirtileri

Zamansız ve ani kilo alımı ve kaybı stres baş belirtilerden biridir. Aşırı yağ göğüs, karın ve kalça çevresinde olabilir. Eğer karbonhidrat ve önemsiz ya da şeker içeren yiyecekler yapmak istiyorum yapar iştah artışı. Pastalar, ekmek, alkol ve hatta kafein özlem listedeki bazı öğeleri olabilir.

Kalori yüksek gıdalar genellikle yükselen stres göstergelerinden biridir. Bu, aynı zamanda da bağışıklık sistemini zayıflatan olabilir. Başağrısı hafif veya şiddetli olmaktan değişebilir. Bağışıklık sistemi etkilenen ise, enfeksiyonlar, alerji ve soğuk algınlığı gibi diğer hastalıkların varlığına gelebilir. Bir çivi ısırma başvurmak ve yanıt olarak kendi dişlerini gıcırdatmak olabilir.

Dalgalanmalar uğrar Yüksek kolesterol ve kan şekeri düzeyini de iyi bir gösterici değildir. Kas ağrısı ve ağrı da artabilir. Gaz ve şişkinlik meydana gelebilir. Sık göğüs ağrısı ve nefes almada zorluk ortak belirtileri bazılarıdır. Boyun ağrısı gibi omuz olabilir. Ayrıca saç dökülmesi yenik düşebilir.

Bazı daha önemli belirtiler

Kadınlarda dönemlerde düzensizlik ve yokluğunda ortaya çıkabilir. Adet döngüsü ve öncesinde sırasında ağrı da stres belirtisi olabilir. Ayrıca zor bir görev üzerinde konsantre ve genellikle şeyler unutabilirler bulabilirsiniz. Depresyon başka bir çare olabilir. Yavaş metabolizma zor egzersizleri ya da etkili bir diyet planı olumlu vücut üzerindeki etkisini almak için yapacaktır.

Ayrıca cinsel ilgi kaybı hissedebilirsiniz. Uykusuzluk ve yorgunluk da vücut üzerinde geçiş ücreti alabilir. Gece ve tembellik ortasında sürekli uyanma da enerji seviyeleri üzerinde bitkin ve düşük hissetmenize neden olabilir. Siz sağlıklı bir diyet sürdürmek ve düzenli egzersiz veya stres ve diğer gerginlik mücadele olumlu düşünebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder