27 Ağustos 2012 Pazartesi

Uyluk Üzerindeki Selülitlerden Kurtulun

Çoğunuz çünkü topaklı, çukurlu uyluk ve alt rahatsız. İçinizden bazıları kısa etekler ve yüzmek giyim giyen çıkın olabilir. Bu topaklar ve çukurlu cilt arkasındaki nedeni selülit denir biliyor musunuz? Biz uyluk selülit kaybetmek için bu ipuçlarını sunmak.

Bu selülit nesil dolaylı kilo artışı ile bağlantılıdır. Sizin yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları selülit nesil için hemen hemen tüm kredi var. Gibi pelvik bölge, bacaklarda veya karın gibi bir kadının vücudunun çeşitli yerlerinde oluşabilir cilt Bu çukurlaşmayı için diğer bazı nedenleri vardır.

Selülit fiziksel bir nesne, ama değişti görünüm için bir ad değildir. Bu cildin görünümünü değiştirir ve bazen peynir deri veya portakal kabuğu deri denir. Bu sendrom, yaşam sonrası pubertal evre içinde kadınların yaklaşık% 80 etkiler. Yağlar belirli türde nedeniyle, kadınlar erkeklere göre bu sendromu daha yatkındır.

Nedenleri

Yaşam ve Diyet: Yaşam tarzı ve diyet selülit oluşumunu yardımcı olabilir
Hormonal Yönleri: Tiroid hormonları, prolaktin, insülin veya selülit oluşumunda hayati bir rol oynamaktadır hormonların bazıları.
Genetik: Yeni araştırmalar, genetik ve selülit arasında bir bağlantı olduğunu göstermektedir. Selülit cinsiyet ya da ırk ile ilişkili olabilir.

Uyluk üzerinde Selülitlerden Kurtulmanın İpuçları

Yaşam Tarzı: Stresli yaşam ve örgütsüz yaşam tarzınız selülitin oluşturmak üzere bir araya geliyor. Egzersiz günlük hayatın önemli bir yönüdür. Egzersiz atlamayın. Bir sabah yürüyüş kolay ve uygun sağlıklı bir seçenektir. Bir yürüyüş olduğunu ve en az yarım saat yürümek emin olun. Ayrıca yoga deneyebilirsiniz. Bu egzersiz en basit ve en etkili şeklidir. Ayrıca kardiyo egzersizleri deneyebilirsiniz.

Diyet: Diyet kontrolü herhangi bir ilaç veya tedavi son derece gerekli ve önemli bir parçasıdır. Uygun bir diyet pek çok usulsüzlük sizi uzak tutabilirsiniz. Yeterli su ve lif tüketimi selülit büyüme kesebilirsiniz. Yeşil yapraklı sebze ve diğer lif bakımından zengin gıdalar yemek dahil edilmelidir. Ton balığı, çilek, yağsız süt, vb gibi düşük yağlı gıdalar, yemekler girmiş olmalıdır. Mayonez, peynir ve tereyağı hayır deyin.

Anti-Selülit Kremler: Bu kremler kafein, A vitamini ve Retinol A. Retinol içeriği sahip bir cilt elastikiyetini artırır ve kan akışını arttırır. Bu kremler kullanım kılavuzları ile gelebilir. Bu kremler 4 ila 5 ay içinde etkisini gösterir. Anti-selülit kremleri daha iyi gerçekleştirmek için unutmayın, vücudunuzda yeterli su olmalı. Yani bol su içmek.

Tatlılar kaçının: Şeker yüklü şeyler nedenlerinden biri olabilir. Tatlılar azaltın; yerine bal kullanabilirsiniz
Masaj Terapi: Eğer kaplıcalara gitmek istiyorsanız, masaj terapisi deneyin. Masaj geleneksel veya modern araç ve tekniklerin kullanımı ile olabilir. Uygun bir masaj tüm atık ve vücudun zehirli elementler yıkayın edebilirsiniz. Bu genel kan akışını geliştirmek için yardımcı olur.

Vücudunuzdaki kan akışını cildinizin tonunu ve kalitesini tanımlar. Vücudun toksinleri dışarı Fırlatma cilt ile ilgili konularda için anahtardır. Siz bu süreci yardımcı olmak için yeterli su ve ter içmek gerekir. Şeker içermeyen ve yağsız gıdalar öncelikli olmalıdır. Orada selülit mücadele için birçok ilaçlar vardır ve en önemli sizin belirlenmesidir.

0 yorum:

Yorum Gönder