31 Ağustos 2012 Cuma

Antioksidan Faydaları - Kahve

Bir antioksidan içecek bizim günlük rutin hayati bir rol oynar. Bu vücudumuzun kalp sorunları, kanser ve yaşlanma ile ilişkili diğer hastalıkların gibi zararlı hastalıklara karşı mücadele etmenize yardımcı olur. Araştırmalar insanların antioksidanlar icilir zaman, başlar yaş ilerledikçe ortaya çıkan sağlık sorunları riskini azaltmaya yardımcı olduğunu gösterir. Aynı zamanda yıllar geçtikçe yaşlanma belirli bir miktar tersine çevirebilirsiniz. Bugün bulunabilir en iyi antioksidan sebze ve meyvelerde bulunur. Şaşırtıcı, kahve de son çalışmalar açısından lider bir antioksidan içecek olduğu ortaya çıktı vardır.

Orada birçok hayati besin ve antioksidanlar genellikle vücudumuzun hücreleri oksidatif hasara neden vücutta salınan serbest radikallerin mücadelede yardımcı meyve ve sebze sunuyoruz. Bunlar yanı sıra kalp ile ilgili sağlık sorunları için bir risk faktörü haline gelebilir, bu kansere neden olabilir. Tüm Bunu önlemek için, biz, kahve, yeşil çay ve bitkisel bira gibi içecekler dahil bir günlük bazda antioksidan içecekler tüketmek gerekir. Ayrıca, polifenol içeren elma, üzüm ve diğer narenciye gibi meyvelerden yapılan şarap içebilirsiniz. Böyle yaparak, sağlık, sağlık içecekler hazırlamak için kullanılan şifalı bitkiler iyi durumda karaciğer ve diğer organları gibi tutacak yana muazzam artırabilir.

Içme kahve yararları ile ilgili tartışmalı bir çok olmuştur. Ancak, kahve özellikle kalp için büyük sağlık yararları olabilir antioksidanların ana kaynaklarından biri olduğunu açığa çıkmıştır. Geç, araştırma ayrıca kahve çoğu meyve ve sebzeler daha antioksidanların fazla miktarda içerdiğini belirtti. Bu kesinlikle kahve seviyorum ve bunu günde birkaç kez içki herkes için sevindirecek bir düşünce!

Apart kahve, antioksidan özelliklere sahip diğer bazı içecekler vardır. Hindistan'da güçlü bir temeli vardır Ayurveda öğretisine göre Hindistan'da üretilen birçok bitkisel içecekler vardır. Bu içecekler onlar, antioksidan özellikleri yüksek düzeyde göstermiştir beri bağışıklık sistemini geliştirmek için tonikler ve güçlendiriciler olarak kullanılmaktadır. Buna ek olarak, karaciğer ve kalp damar sistemi antioksidan içecekler sahip yararlanan edilecektir. Ayrıca, anti aging özellikleri düzenli yüzden yıllar genç ve güçlü bakabilirsiniz bu içki için kimse teşvik edecek.

Insanlar otlar ve hatta yüksek olması meyve içeren çorbalar tüketmek Çin gibi birçok ülkede vardır antioksidanlar onları uzun bir süre var kılan diyetlerine içinde. Doğal malzemelerle yapılmış beri bunları tıbbi özelliklere sahip bulunmaktadır tüketen antioksidan içecekler pek çok avantajı vardır. Ayrıca, bu içecekler kimyasal ne de ek bir avantaj yapay tatlar ne var. Bunlar kronik hastalıklarla savaşmak için anlık enerji ve gücü sağlar; dolayısıyla sağlık tonikler olarak kullanılabilir. Ayrıca, antioksidanlar yaşlanma sürecini kontrol etmek ve büyük ölçüde ters yapmak. Bu nedenle, size diyet önemli bir parçası olarak tutarak kahve içme ve diğer otlar ile elde edebileceği birçok antioksidan avantajlarından yararlanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder