28 Ağustos 2012 Salı

Obezite İçin Çözümler

Obezite gelişmiş ülkeler için büyük bir sorun olmuştur. Araştırmalar obez kişilerin % 20 ekstra tüketir ve onların vücut hareket edemez olduğunu söylüyorlar. Dolayısıyla onlar yüksek karbondioksit emisyon yol kolay seyahat için araba hizmet gerekir.

Daha büyük ölçekte, obezite bireysel sağlık değil, aynı zamanda bir ulusun ekonomisi ve iklim etkiler sadece. İnsanlar kilo için çeşitli önlemler alır. Ama çoğu zaman başarısız.

Kilo kaybetmek kalori sayısını size alımı bağlıdır. Ya biri daha az yemek gerekir ya da daha fazla kalori yakabilirsiniz böylece fiziksel aktivitenin daha yapmalıyım. Obezite kontrolü bir diyet sürdürmek olmadan hiçbir anlamı var. Bir diyet ne gibi yiyeceklerden kaçınmaya anlamına gelmez. Ancak, gıda veya alınan kalori miktarını kontrol edilmesi gerekir.

Çeşitli kilo kaybı programları genellikle vardır. Bazıları biri kendi varsayımlar aşağıdaki veya benzer fikirli insanlar bir gruba katılmak ve faaliyetleri yürütmek kendiniz yapmak programı vardır. Onlar çok iyi sonuçlar vermeyebilir ama bir kesinlikle değişiklik hissedebilirsiniz. Onlar kilo kendi fikirlerini yaymak nerede Olmayan Klinik programları sağlık danışmanları tarafından yapılır. Bu ticari yapılır. Klinik programları ağırlığı azaltmak için nasıl sağlık ipuçları veren profesyonelleri içerir. Onlar herhangi bir ek, diyet ve diğer ilaçlar reçete olabilir. Onlar etkili ispat edecektir. Bazı çok düşük kalori diyet tüm besin öğeleri yerine günde hiçbir 800'den fazla kalori verecek doktorlar tarafından reçete edilir. Bazıları iki yöntemden birini kilo yapar mide ameliyatı adapte olabilir.

Mide mide bazı bölümlerini kaldırarak tutabilir gıda miktarını sınırlama ve

Bağırsak bypass ve kötü sindirilmiş hale getirmek için gıda yapma.

Obezite olan kişiler fiziksel sağlığı ve faaliyetleri yavaşlatmak değil, esnek bir diyet tercih edilmelidir. Vücut ağırlığının çok yüksek kan basıncı ve kalp ilişkili risk ile ilgili olacaktır. Dolayısıyla bu bir diyet ve düzenli egzersiz sağlıklı kalmak yapıyor korumak için tavsiye edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder