27 Ağustos 2012 Pazartesi

Muzun Sağlığımıza Faydaları

Muz insan vücudu için çok önemli bir rol, meyve, tatlı edinilmiş ve hızlı dolum genç, bu muz herkesin gözdesidir yapar nedeni budur. Muz B6 vitamini, C vitamini, folat, potasyum, lif ve antioksidanlar içerir. Muz kolesterol, tuz ve yağsız içermez. Çünkü bu içerik, enerji kaynaklarının dolu bir meyve olarak muz sağlık yararları için.
Enerji Kaynağı olarak Muzun Sağlığımıza Yararları

Özellikle enerji sağlayan, çok büyük için muz sağlık yararları. Eğer sabit veya tüm gün egzersiz çalışıyorsanız çok yüksek karbonhidrat içeriği, doğal şeker kaynağı kasları yakıt çünkü, muz, enerji yerine getirmek için çok güzel. Bir mola sırasında bisiklet sporcuları, tenis oyuncuları, vücut geliştiriciler ve diğer aktif insanlar muz yemek budur. Onlar biliyor muz kaslar için iyi bir enerji kaynağıdır ve kas kurtarma hızlandırmak.

Ayrıca, muz vitamin B kompleks içeriği., Kas nörotransmitterlerin ve enerji üretiminde yardımcı olur, özellikle B6 vitamini oldukça yüksektir B6 vitamini kaslara oksijen taşımak ve önlemek ve kas gerginliği iyileşmesine yardımcı olur. Folat bu gibi bağırsak astar kan hücreleri ve hücreleri gibi sürekli olarak güncelleştirilir yeni hücrelerinin üretimi için gereklidir.

Muz sağlık yararları nedeniyle de A vitamini, C vitamini, E vitamini ve antioksidan çeşitli hastalıklardan vücudu korumaya yardımcı bileşiklerin kaynağı olarak muz. Muz potasyum ve lif kaynağı olarak bilinir. Potasyum lif normal bağırsak fonksiyonu korumaya yardımcı olurken, normal kan basıncını korumaya yardımcı olur. Muz bazı dirençli nişasta olan bir meyve vardır.

Muz de bağışıklık sistemini destekler. Potasyum, demir ve B vitamini gibi vitamin ve mineraller vücut ısısını düzenleyen, hemoglobin üretimi teşvik, yara iyileşme süreci yardımcı olur ve sinirleri yatıştırmaya. triptofan, serotonin artış üretim yardımcı olan bir amino asit, sakinleştirici bir etkisi var ve mutluluğunu artırmak. Yukarıda tartışma görürseniz, emin muz sağlık yararları gerçekten önemli olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder