28 Ağustos 2012 Salı

Doğal Vitiligo Tedavisi

Vitiligo deride beyaz lekeler vücudun değişik yerlerinde görünmeye neden olan bir cilt hastalığıdır. Ortak alanlarda vücudun en çok güneşe maruz kalan parçalar (örneğin eller, yüz ve ayaklar gibi) yanı sıra koltuk altı ve genital bölge gibi alanlar yer alıyor. Yamalar günde bir madde olarak çok yavaş bir kaç yıl içinde ve bazen, yayılma eğilimi.

Vitiligo yaklaşık 100 milyon kişi dünya çapında etkiler. ABD ve Avrupa'da yaygınlık nüfusun yaklaşık% 1 olduğu tahmin edilmektedir. Bu eşit tüm ırklar ve her iki cinsiyette etkiler.

Vitiligo için tıbbi tedavi olarak çıkmış, pahalı, etkisiz ve yan etkileri yüksek bir risk ile ilişkili vardır. Ne yazık ki, bu durum bu insanlar sık ​​sık bir çare için umutsuz ve bunlar terapiler sorunlar ve kısıtlamalar hakkında söylenen zaman bile, herhangi bir fiyat etiketi ödemeye hazırız. Her yıl, ilaç endüstrisinin yeni, daha pahalı ve hala etkisiz tedaviler ile geliyor tutar. Ve, sanayi için artan kar tutmak ...

Vitiligo dünya çapında yaklaşık 100 milyon kişiyi etkiler

Aslında, ASDReports.com göre, 2011 yılında vitiligo tedavi pazar $ 1,4 milyar değerinde olduğu tahmin edildi. 2019 yılında, bu pazarda kar ve bu zaten karlı niş iki katına, yani, 2,7 milyar dolar artacağı tahmin edilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder